Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Fire (1996) = CSFD 76% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

     Fire (1996) = CSFD 76% Názov: Fire (1996) = CSFD 76% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:698.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-20 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner:Drama,Psychologicky,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 12


    Quote:
    audio=hindi+english, titulky=CZ,CRO,POL,ENG


       

    Quote:
    Remark: this is a very very old encoding, so the quality of video is far from being so good as this milestone movie deserves. I will ask my friends is someone has at least DVD Rip. My own DVD is not in CZ.

    ČSFD
    [url]
    https://www.csfd.cz/film/110379-fire/prehled/[/url]

    Quote:
    Indie koncem 20. století, kde vedle moderního světa současně žije svět tradic. Mladá Sita je provdána za Janita, který ji ale nemiluje a nezastírá svou náklonnost k milence, které se rozhodně nechce vzdát. Ve stejném domě s mladým párem žije Sitina švagrová Radha, jejiž manžel se rozhodl pro celibát a duchovní cestu. Obě ženy postrádají lásku manželů i pouhé pochopení a soucit. Ctí tradiční hodnoty, nacházejí v nich útěchu, ale nejsou ochotny se jen slepě podřizovat bezohlednému chování svých manželů. Postupně se sblíží a nachází ve vzájemném vztahu vše, co jim dosud chybělo. Jejich blízký vztah je ale pro společnost zcela nepřijatelný.


    Quote:
    "Jsme tak svázáni zvyky a rituály... Někdo jen musí stisknout moje tlačítko... Tlačítko označené "tradice" a začnu reagovat jako cvičená opice." Hrozně rád bych věděl, zda vůbec a kolik se toho v Indii v tomhle ohledu za těch dvacet let od natočení filmu změnilo. Dneska má spousta lidí plnou hubu tradic a zvyků, ale i oni s sebou mohou nést zlo, i v té zdánlivě čisté a krystalické podobě (třeba manželství). A není to tak dávno, kdy podobnou podobu měly ony tradice a zvyky i u nás (a v myslích některých přetrvávají dodnes). Protože tohle vlastně není ani tak film o lesbách, tohle je film o negativní stránce tradic, zvyků, předsudků, povýšenosti a mužské nadřazenosti. Tohle není film o dvou ženách, které se do sebe zamilují, ale o tom, kam je dožene mužská debilita, zabedněnost a nadřazenost. Další z filmů, na které se mi nedívalo vůbec příjemně. Ale velmi zvláštní v tom, že mě na 110 minut učinil ženu. Protože jsem se jí cítil být více než mužem. Protože prakticky pokaždé, když v tom filmu promluvil muž, zvedal se mi kufr a styděl jsem se za to, že jím jsem sám. A ten neskutečně silný závěr, to už jsem řval jak želva. Deepha Mehta mi svou tvorbou dává pěkný kouř. Ale aspoň to trochu vyvažuje obsazením, protože jak Shabana Azmi tak Nandita Das jsou ve svých rolích famózní.


    Quote:
    A Sensitive Love Story of Two Women Living In a Repressive Society

    In the contemporary India, Jatin (Jaaved Jaaferi) is a man in love with the Chinese Julie (Alice Poon), who does not want to get married and become a housewife, since she intends to move to Hong Kong and become an actress. Due to the pressure of his family asking for a baby, Jatin decides to get married with the virgin Sita (Nandita Das) in a arranged marriage. Sita moves to the house of Jatin's family, where live on the second floor the matriarch Biji (Kushal Rekhi), the servant Mundu (Ranjit Chowdhry) and the unfertile Radha (Shabana Azmi) and her husband Ashok (Kulbhushan Kharbanda). On the first floor, they run a small business of video rental and food. Ashok opted for the celibate, since in his opinion, sex would be only for procreation and never for lust or desire. Both women are neglected by their husbands, and their loneliness turns into a lesbian relationship. I do not know much about Indian society, but I found this movie a sensitive and delicate love story of two needy women, born and raised in a repressive and male society. The story is never vulgar or erotic, and it is very easy to understand their attraction. The beauty of Nandita Das is very impressive. The direction and the performance of the cast is outstanding. Another excellent example of the Indian cinema.









    margharethe,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.33.22
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.134 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:48
    sql

    TOPlist